April_2016_katalog

Tillgänglighetsanpassade produkter – Nyheter och katalog!April 2016
Hej,
Denna vecka skickas årets katalog ut till Sveriges kommuner och landsting. Katalogen är i år utökad med en hel del nyheter. Bl.a. hittar du våra tillgänglighetsanpassade utemöbler som nu också finns att beställa i olika typer av material i syfte att skapa ett ännu bredare sortiment som ger olika alternativ för alla.

Här hittar vi bl.a. våra nya miljöbord som är 100% tillverkade i ett återvunnet material som är helt underhållsfritt med branschens längsta livslängder. Så du som vill ha underhållsfritt, hållbart och dessutom tillgängligt ska spana in dessa lite extra.

I årets katalog hittar vi också våra tillgängliga sandlådor som just nu levereras ut till en mängd olika kunder i vårt land. Sandlådorna sätter en helt ny standard på hur sandlådor skall vara. Sandlådorna inkluderar inte bara den traditionella sandleken utan har också ingångar för rullstolar med gångvägar hela vägen in i sandlådan, färgmarkeringar, integrerade sandbakbord med ståbrädor samt lekredskap anpassade i bra höjder med mera.

För just leken i sandlådan är kanske den bästa på hela lekplatsen. Sandleken utvecklar barn på alla nivåer, t o m de allra minsta barnen börjar här. Därför är det ännu viktigare att just sandleken kommer alla barn till del, även de barn som har olika typer av funktionsnedsättningar.

Genom ett ännu bredare sortiment hoppas vi att Ni alla våra kunder, nya som befintliga, vill fortsätta att satsa på våra tillgänglighetsanpassade produkter. Vänligen besök oss på www.kpln.se och ta del av vår nya katalog.

- Hälsar vi på KPLN Design AB


Tillgängliga Miljöborden
Hållbart! - Återvunnet! - Underhållsfritt!


Bläddra online i katalogen genom att klicka här []
Eller besök oss på www.kpln.se
Om KPLN Design AB
Vi är ett helsvenskt företag utan utländska ägare och har en samlad yrkeserfarenhet från barnomsorg och vård samt snickeri och park.

"Tillgänglighet för ALLA genom innovativ design"

Vi satsar på kvalité! Tunga rejäla möbler som tål belastningar, vagnsbultar och rejäla virkesdimensioner av trä, underkonstruktioner i galvat stål. Produkter konstruerade för att hålla enligt principen att virket själv skall bestämma sin livslängd, bestrykning med träskydd i snittytor och extra skydd med väderplattor. Det ska löna sig att satsa på kvalité!

Svensktillverkade och mönsterskyddade produkter.

Tillgänglighet - Gemenskap - Kvalité

www.kpln.se | info@kpln.se | Tel 0734 - 221803
KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till Nyhetsbrev

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.