Nov 2015 - Tillgängliga Miljöborden

Underhållsfritt och Tillgängligt
Tillgänglighet för ALLA!
November 2015

Vill du ha det bästa materialet i dina bänkar/sittmöbler?

Ja titta då här. För i detta extra nyhetsbrev lyfter vi speciellt fram våra Tillgängliga Miljöbord. Dessa bord är 100% tillverkade i ett återvunnet material som är helt underhållsfritt med branschens längsta livslängder.

Vi har valt att kalla produkterna för de "Tillgängliga Miljöborden" då ordet miljö ska syfta på att materialet är återvunnet och produkten är därmed hållbar för miljön.

Hela bordet, rätt igenom är tillverkat i det fantastiska miljöåtervunna materialet som har följande fördelar: Miljövänligt, UV-resistent, vattentätt, fuktighetsavvisande, resistent mot oljor, alkalier, syror och saltvatten, resistent mot frost och röta, lätt att ta bort klotter samt att produkterna har en riktigt lång livslängd. 15 års materialgaranti gäller!

Så du som vill ha underhållsfritt, hållbart och dessutom tillgängligt ska spana in dessa lite extra. Passa på att köp innan årsskiftet och vi håller lager åt dig för leverans när som helst det önskas.

Bästa hälsningar
KPLN Design AB

Läs mer om våra tillgänglighetsanpassade miljöbord här []


Om KPLN Design AB
Vi är ett helsvenskt företag utan utländska ägare och har en samlad yrkeserfarenhet från barnomsorg och vård samt snickeri och park.

"Tillgänglighet för ALLA genom innovativ design"

Vi satsar på kvalité! Tunga rejäla möbler som tål belastningar, vagnsbultar och rejäla virkesdimensioner av trä, underkonstruktioner i galvat stål. Produkter konstruerade för att hålla enligt principen att virket själv skall bestämma sin livslängd, bestrykning med träskydd i snittytor och extra skydd med väderplattor. Det ska löna sig att satsa på kvalité!

Svensktillverkade och mönsterskyddade produkter.
Besök oss på: www.kpln.seBli Tillgänglig du också! Och satsa på någon av våra tillgänglighetsanpassade produkter i syfte att skapa Gemenskap för ALLA!

Samtliga produkter finns för omgående leverans eller håller vi lager åt dig för leverans till våren!!

Tillgänglighet - Gemenskap - Kvalité

www.kpln.se | info@kpln.se | Tel 0734 - 221803
KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetsbrev

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.