Kampanj vecka 46 och referensbilder

LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 
 v. 46 November 2013"Genom att slopa alla mellanhänder ska vi erbjuda bästa priser i Sverige!!"
Vi älskar bilder!!

Ett fantastik mottagande med fina lovord på fantastiska produkter till fantastiska priser! Det är vi på Lekplatsgrossisten.se ödmjukt tacksamma till att vi har fått. Och som ett resultat har våra lekredskap levererats ut till en mängd olika platser i Sveriges kommuner.

Eftersom vi på Lekplatsgrossisten.se älskar bilder vill vi därför dela med oss av ett antal olika referensbilder från några av våra lekplatser som installerades under sommaren 2013.


Kampanjpriser till och med 25 november!
Vi vill också sända ett extra Tack(!) till alla blivande och kommande kunder genom att erbjuda en novemberkampanj. Här erbjuds rabatter med upp till 15% på redan pressade priser vilket gör att lägsta möjliga priser nu kan erbjudas. Rabatt på rabatten helt enkelt.

Så passa på och kom med din beställning! Samtliga rabatter bekräftas när du lagt din beställning och visas på din orderbekräftelse. Om du mailar oss din tilltänkta order så hjälper vi dig också att sammanställa allt i en offert där dina priser med rabatter framgår varefter du får möjlighet att bekräfta ordern först innan den verkställs.
Besök oss här []
Besök lekplatsgrossisten.se här []
 
Besök oss på Lekplatsgrossisten.se här []
 
Besök våra rutsch- och klätterlekar här[]
Fler fina produkter till fantastiska priser hittar du hos oss på Lekplatsgrossisten.se. Nedan följer ett urval av ytterligare produkter från oss. Produkter som tål att jämföras. Självklart är alla våra produkter certifierade enligt SS EN 1176/77. Vänligen besök oss eller maila på info@lekplatsgrossisten.se eller varför inte ringa oss direkt på 0734-221803.

Bästa hälsningar
- Från oss på Lekplatsgrossisten.se!
 
 
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 0734 - 221803

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetsarkivet

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.