Tillgänglighet

Produkter för alla

Tillgänglighetsanpassat och giftfritt

INKLUDERANDE DESIGN

KPLN Design erbjuder en serie unika produkter som är utformade så att ALLA människor kan umgås Tillsammans. Med våra produkter kan du skapa parker, skolor/förskolor, lekplatser, seniorboenden och naturleder samt andra offentliga miljöer för ALLA människor.

Inkluderande design
Unik design av produkter som gör att alla människor inkluderas. Genom att tänka nytt och ibland lite annorlunda så river vi barriärer i syfte att våra produkter ska skapa glädje och gemenskap för så många som möjligt. Våra bänkbord erbjuder integrerade platser för vuxna, barn och rullstolar. De erbjuds med arm- och ryggstöd samt en unik lösning som gör att människor kan gå in och sätta sig och samtidigt få ett lagom avstånd mellan bröst och bordsskiva.

LEK FÖR ALLA!
Vår lekutrustning inspirerar till lek för alla oavsett fysisk förmåga och ålder. Tillgänglighetsanpassade trappor samt andra uppgångar som utmanar barnen att ta sig upp. Spel och aktiviteter i markplan, integrerade lekfunktioner i olika höjder, kontrastmarkeringar i upp- och nedgångar, ledstänger med tydliga avslut m.m. Våra produkter utmanar barnen på flera olika sätt och utvecklar deras motorik, koordination och styrka. Leken har stor betydelse för det sociala samspelet och vårt motto är att alla ska inkluderas.

I våra produkter använder vi ett träskyddsystem som är FSC® (FSC-C120532) eller PEFC-certifierat. Träskyddet är bedömt av Sunda Hus och rekommenderas av Byggvarubedömningen samt är tilldelade Svenska Naturskydds-föreningens miljömärkning ”Bra Miljöval”. Virket är listad i Svanens husproduktportal och kan användas i Svanenmärkta byggen.

LÄS MER
Grånadsprocess.pdf
Beskrivning - Hållbarhet, tester och certifikat.pdf
OrganoWoods ytbehandlingsbroschyrJavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.