Nyhetsbrev - Stilum Nov 2015


Rostfritt stål – underhållsfritt – kompletta lekplatser – erbjudanden!
LEKPLATSGROSSISTEN.SE
 

Rankad 1:a i SKI:s RAM-Avtal för Lekplatsutrustning!

I årets sista nyhetsbrev så vill vi lyfta fram produkter ur sortimentet Stilum.

Stilum-produkterna erbjuder en tidlös design av högsta kvalitet. Produkterna är konstruerade för att tåla ett högt användande och dom har en innovativ design som inte kan hittas någon annanstans. Produkterna är helt klart unika!

Produkterna tillverkas i rostfritt ädelstål tillsammans med gummigranulat. Två materialval som ger minimala underhållskostnader. Produkterna är självklart också certifierade enligt alla relevanta standarder som t ex den senaste säkerhetsstandarden EN 1176.

Paketen vi erbjuder här är framtagna i syfte att erbjuda lek till samtliga åldersgrupper, från de minsta barnen upp till tonåringarna i syfte att även aktivera dom. Erbjudandena bygger på introduktionspriser som är lägre än RAM-avtalsrabatten. Ett unikt erbjudande som bara gäller en gång så passa på och köp in något unikt.

Hälsningar
- Lekplatsgrossisten.se

 
 


Lekplatsgrossisten.se är skapat för att erbjuda ett bredare sortiment av produkter för lekplatsen och annan yttre miljö. Vi erbjuder kvalitativa och säkerhetsklassade produkter till, vad vi hoppas, är marknadens bästa pris, genom att minimera leden mellan tillverkare och dig som kund. Vårt sortiment utökas kontinuerligt och du kommer att finna produkter från den enskilda entreprenören i Sverige till större kända varumärken som du som kund är van vid att införskaffa.

Lekplatsgrossisten.se ägs av KPLN Design AB - ett svenskt företag utan utländska ägare!
 

Kvalitet — Säkerhet — Gemenskap!

Lekplatsgrossisten.se och KPLN Design AB

www.lekplatsgrossisten.se | info@lekplatsgrossisten.se | Tel 010-207 00 22

KPLN Design AB © — All rights reserved.

Tillbaka till nyhetsbrev

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.